Herbalife shake:

Vindt u gewichtsbeheersingsproducten of sportvoeding vaak onsmakelijk of flauw en daardoor moeilijk vol te houden?

Met Herbalife maaltijdvervangers zult u juist genieten van uw programma.U kunt Herbalife mengen met allerlei soorten dranken. Laat uw fantasie de vrije loop.

Om een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben wij vele heerlijke shake recepten voor u samengesteld. Selecteer rechts uw smaak.

Het voordeel van afslanken met Herbalife is, dat u naast de shakes, één maaltijd per dag op de normale manier kunt blijven nuttigen. De meeste mensen kiezen voor de avondmaaltijd. Laat u verrassen door onze suggesties voor een magere en dus gezondere avondmaaltijd!

Welk programma past bij u?

Als u wilt starten met afvallen met Herbalife en heeft u onze afslankproducten nog nooit gebruikt, kunt u het beste de programmawijzer voor afvallen even starten. Beantwoord 3 vragen en u weet wat het beste bij u past.

Programmawijzer afvallen

De aangeboden afslankprogramma's zijn voldoende voor een maand. D.w.z. twee bussen Herbalife Formule 1 shake per maand en voldoende tabletten.

Als u geen keuze kunt maken of meer wilt weten over afvallen, neem dan contact met ons op of vul een advies formulier in.

In de rechterkolom vindt u onze magere maaltijd suggesties en verschillende Formule 1 shake recepten